¡Observa como te trato
y sabrás lo que espero de ti!

Núria

Em dic Núria i tinc 35 anys, la temporada passada vaig entrenar amb el Josh.

Volia entrenar per fer una marató d’asfalt però degut a alguna lleu lesió no vaig arribar i ho vam readaptar a trail. Ha sigut una gran i enriquidora experiència. Seguir els seus entrenaments i rutines m’ha servit per millorar les marques personals enormament, a saber sobre una mica de tècnica de córrer i millorar la meva forma física. Sobretot seguint la seva pautes aprens a que t’has de treballar els resultats, amb disciplina, rigor i constància, ell et pot ajudar a portar-te al limit de les teves capacitats i fer augmentar aquest limit.

Senzillament entrenant amb ell valores cada gota de suor, gaudeixes del teu èxit personal de superació fent-lo seu també. Gràcies per haver-me entrenat.

La meva experiència amb l’esport ha estat en Moltes ocasions com una muntanya russa. La constància no és un dels meus forts i això ha fet tenir temporades de tot. No volia tornar a pagar un gimnàs i no anar-hi, així que buscava poder entrenar a l’aire lliure, fer uns entrenaments dinàmics i personalitzats i que m’obligues a mantenir aquesta constància que em faltava. Llavors vaig conèixer en Josh. Hem tingut èpoques de tot una mica, però li estic molt agraïda per ajudar-me sempre amb la seva insistència personal, per treure el millor de mi i perquè no dir-ho, algun sermó també m’ha caigut.

Remarcar el seu gran ventall d’entrenaments, és prou camaleònic per adaptar-se a tu en les teves circumstàncies i necessitats. Jo personalment he pogut veure una gran varietat; Entrenaments amb parella, entrenaments amb parella una embarassada i l’altra no, entrenaments amb parella una embarassada i l’altra de postpart, entrenaments individuals… I ara amb tota la situació de la Covid s’ha reinventat en fer els entrenaments online. Jo com sempre, me unit gairebé el final però espero seguir posant a prova la seva paciència amb mi. Gràcies de nou Josh!

Nora

Paco García-Moreno

Vaig coneixer al Josh al 2016, des de llavors hem compartit entrenaments i competicions, però no va ser fins l’any passat, preparant l’IM de Vitoria i maratons de muntanya, que vaig coneixer a fons el Josh entrenador. Els resultats han estat millors dels que pensava, m’ha fet gaudir de les competicions i realitzar temps que superen les meves espectatives. És un tipus preparat, exigent, motivador i “peculiar”, impossible separar l’entrenador del personatge, i espero que no canvii, en aquest mon manca gent que ens activi la ment anestesiada pel convencionalisme, que ens porti als llocs somiats , i sempre, amb un somriure.

Després de 20 anys jugant a bàsquet i finalitzant aquesta etapa amb una lesió greu de genoll, tot seguit arriba la Gal•la, la meva primera filla. S’ajuntava el final de la meva “carrera” esportiva, on el nivell de dies d’entrenaments era alt amb el canvi físic d’un embarás i agafar de nou la confiança amb aquest genoll.

Em vaig posar en contacte amb en Josh per recuperar sensacions. El meu objectiu era recuperar el meu cos i agafar plena confiança amb aquest genoll per dur a terme qualsevol activitat física o esport.

En Josh es va adaptar a les meves necessitats i horaris i hem estat entrenant dur fins aconseguir-ho, a més sempre és un temps per a nosaltres on mai falten les rises.
Ara, que he tornat a ser mare de nou, ja compto els dies per tornar als entrenaments amb ell.

Gràcies Josh

Laia Prat

Miquel

L’any passat vaig trucar al Josh i li vaig dir “vull començar a fer sessions amb tu per seguir gaudint del running”. Després de més de 15 anys corrent, darrerament havia patit vàries lesions musculars que m’obligaven a estar aturat massa temps. De fet, ell ja m’havia avisat anteriorment de què em passaria si no feia treball de força. Vam arrencar ja fa 8 mesos amb el meu cunyat i no obstant amic @xavier.bergada i l’experiència no ha pogut ser més positiva. Després d’anys finançant gimnasos (pagant i no anant-hi), a les sessions del Josh hi vaig perquè m’agrada. Sempre torno a casa trobant-me millor i amb un somriure. M’he enganxat al trail sense lesions i ja estem preparant una mitja de muntanya. He perdut pes i he guanyat força. Si hagués d’explicar a algú com és el Josh i perquè el recomanaria com a preparador físic li diria que 1: És molt bon professional, per coneixements i per la passió per l’esport que transmet. 2: És bona gent, es preocupa pels seus malgrat la seva aparença de “tio duro”. 3: És exigent. Jo crec que té la patent del lema de Luis Enrique “excuses o resultats”. I això m’agrada. Ens veiem ben aviat

Entrenar amb en Josh durant el confinament ha estat com trobar un oasi en un desert. I la raó no ha estat mantenir els quilos a ratlla (que també és fantàstic) sinó estar més forta per afrontar l’estrès del dia a dia.

Ell m’ajuda a mantenir el focus, a ser més constant i a esforçar-me més. I sempre amb molt d’humor. Un sentit de l’humor només apte per adults que em fa cargolar de riure.
Les sessions mai no són avorrides. Ell té una missió: millorar la teva força sense flaquejar. No serveixen les excuses barates i fa que et superis, sessió a sessió.

Quan vam començar a entrenar amb la meva amiga Rous, rèiem perquè ens semblava que en Josh feia un servei social rescatant-nos després de dues maternitats amb cicatrius. En Josh no deixa que tiris la tovallola.

I ara, el confinament ens ha fet reinventar i convertir les sessions en addictives. T’estic molt agraïda per confiar en la meva capacitat de superació. Ets un imprescindible, Josh.

Georgina Pujol

Victor

Tres anys ja fa que conec a en Josh, amb una interrupció pel mig, però ja tres anys que rebo ensenyaments esportius del Jefe. Que puc dir d’ell que no s’hagi dit ja.. Podria parlar dels seus coneixements en l’àmbit esportiu, de tot allò que m’ha aportat i que continua fent dia rere dia, de la seva visió sobre l’esport en general i el runing i trail en particular, de la importància que dona als ritmes i pulsacions, de l’enfasi que hi posa en que milloris, poc a poc i bona lletra, però que milloris i vaja si un millora!

Podria parlar de que amb ell vaig aprendre a entrenar amb qualitat, de saber que era fer propioceptius, de la importància dels fartleks, de depurar la tècnica de carrera amb exercicis específics dia rere dia. Podria parlar de la seva ensenyança alhora d’entrenar amb consciència de les teves pròpies limitacions, d’aprendre a afrontar-les i superar-les. Parlar de Josh es entendre l’esport com una forma de vida.

Parlar de Josh es parlar de voluntat, es parlar de control exhaustiu dels teus entrenaments, es parlar de constància, es parlar de motivació, de fer-te creure en el teu repte i objectiu, d’aconseguir els resultats esperats amb il·lusió i si el resultat no arriba, es assumir i aprendre del fracàs. Parlar de Josh es parlar d’atrapar els teus somnis, de dibuixar somriures. Em quedo amb moltes coses d’ell, coses generals si.. però com algú va dir en alguna ocasió, els petits detalls marquen les diferències, i aquest tio, el Jefe, va plé de detalls…

Em quedo amb aquell missatge a les 05:30h del matí amb l’entrenament planificat. Em quedo amb aquell dubte resolt sobre aquella tirada. Em quedo amb aquells ànims i tranquil·litat pre-prova esportiva. Em quedo amb aquell whatsapp, en mig d’una cursa trail on el fantasma de l’abandó va aparèixer, i que va donar gas i empenta per poder arribar a meta. Em quedo amb aquella birreta una vegada acabada les curses compartides. Em quedo amb aquelles “carcajadas” i comentaris després de córrer uns quants quilometres a la ultima cursa feta junts.. Però sobre tot, em quedo amb aquella sensació de confiança establerta i fe cega en la feina que ha realitzat en mi. Atrapem somnis, dibuixem somriures.

Gràcies Jefe, gràcies Josh.

Sempre he practicat esport. Depenent del moment de la meva vida he recurrit més al gimnàs o a entrenaments a l’aire lliure…. sola o acompanyada… però sempre de forma desendreçada fins que em vaig enganxar al triatló… 5 anys d’estricta disciplina que van culminar amb l’experiència d’acabar un IM… un somni!!! Però el meu cap va dir prou… el meu hobbie s’havia convertit amb una obligació… ficant entrenaments amb calçadó enmig dels viatges de feina i de la vida en general… una tortura.

Volia tornar a disfrutar de l’esport… sense fites ni pressió, només disfrutar. Però no hi havia manera…sola no podia… i qui millor per ajudar-me que el Josh! Va entendre perfectament des del primer moment com em sentia i què era el que volia… adaptant-se a les meves necessitats… fent-me recuperar la il.lusió i les ganes de disfrutar de l’esport!!! I fent-me suar la samarreta com ningú!!!! Una aposta segura!!!

Sílvia

Jaume Blasco

“Vull fer la meva primera Marató” amb aquesta frase va ser on vaig decidir buscar un entrenador per guiar-me en els entrenaments, ja que no havia passat mai de curses de 21kms. Aquí va ser on vaig contactar amb en Josh perquè m’ajudes assolir el repte, encara recordo la frase del primer dia que ens varem reunir “jo t’ajudaré a estar a la linia de sortida de la marató, acabar-la dependra de tu”

Tot i la distància que ens separa, tots els entrenaments són online, no ha sigut cap impediment per assolir els meus reptes. M’ha ajuda’t molt a millorar resultats i a evitar lesions seguint les pautes marcades dels entrenaments.

M’ha anima’t a que proves curses de muntanya o alternar dues disciplines diferents en una sessió d’entrenament, amb tot això ja quasi farà dos anys i com be diu: “Somni atrapat, somriure dibuixat”

L’esport és part fonamental en la meva vida però sempre l’havia realitzat sense control i sense procesos d’evolució i millora que em féssin ilusionar-me en base a sensacions i resultats.

Fa prop de més d’un any li vaig transmetre a un company, @ironvives ,la meva decisió de posar-me en mans d’algún professional, i em va dir que em facilitaria el contacte del que ell considerava el millor entrenador personalitzat per tal de poder progresar de forma controlada, en Josh.
El meu objectiu era millorar dia dia les meves condicions físiques i ser cada dia mes competitiu en el running.

En la primera presa de contacte amb en Josh, ja vaig comprovar la seva necessitat de tenir el control de totes les hores que estaries disposat a utilizar i amb aquestes, ell et garantiria uns resultats determinats.

Mica en mica, i seguint les pautes marcades, comences a veure resultats que deriven en una motivació major per a seguir dia a dia en aquesta nova dinàmica.

El grup en el que entres a formar part, et permet conèixer gent sana que viu i disfruta com tú del que més t’agrada, l’esport. Vius jornades especials d’entrenaments, competició (cadascú dins el seu nivel) amb un mateix fí…..la superació personal i la millora continua. Josh, haver estat al teu costat ha estat un privilegi, en cadascu’n dels entrenaments junts, sobretot en trails, on he descobert un món fascinant del running. En les curses de muntanya i asfalt que tot i que mai t’he pogut superar, he pogut viure el món de la competició com un nen petit, lluitant per cada segon i buscant les millors estratègies per tal de garantir el millor resultat.

Haver arribat a superar en poc temps el registres que tenia entrenant sol, et permet veure que la feina d’un profesional com tú, Josh, és fonamental per a treure el millor rendiment de cadascú.  El meu cos ha demanat una petita pausa per tal de buscar nous reptes que em tornin a il·lusionar. Segur que de cara a un futur, no molt llunyà, ens tornarem a trobar ja que que per a mí, has estat més que un simple entrenador, has estat allí en tots els bons i els moments de desànim per tal de donar-me el millor consell, que, amb els anys d’experiència acumulats, només saps donar.No sóc ni de bon tros l’alumne més aplicat, però intento ser bona persona i sacrificar-me tot el que puc. Moltes gràcies per tot el que m’has aportat a nivel professional i a nivel humà.

Dídac

Nerea

No és el mateix fer esport que entrenar. I per això vaig trobar al josh, el míster. Fins a les hores em conformava fent el que feia la resta del grup o el que em venia de gust aquell dia. Res com caure en bones mans, plenes d’experiència i saber fer.

Ell posa en la bona direcció a les meves sabatilles i m’obre els ulls, tant per aconseguir grans metes com per posar-me els peus a la terra. Jo volia millorar i amb tu ho he fet, jo vull seguir millorant i gràcies a tu, ho tornarem a fer. Obviament, si esculls tindre un entrenador, tot no és un camí de flors. A vegades, al veure el planning, les sèries, els ritmes, la quantitat, la qualitat…l’ odïes una miqueta. Però després de seguir les seves pautes, els seus entrenos, et trobes de sobte amb els resultats, millors marques personals, sense lessions, trobes felicitat, confiança i satisfacció, i del primer que vols la felicitació, és d’ ell.

Gràcies josh.
Per cert, ens queda un ironman pendent.

Ja fa uns 8 mesos que per la recomenació d’un amic que em va iniciar al món del Trail vaig decidir agafar un entrenament personal on-line. Abans d’aquesta decisió portava aproximadament dos anys entrenant i corrent quan i com podia. La descripció perfecte com m’agrada definir aquesta etapa era correr com Forest Gum, ja que sortia a correr sense sentit, sense ordre, amb l’objectiu d’intentar correr cada dia més km. La decisió estava presa i necesitava, o millor dit, volia algú que m’ensenyés a correr. Aquí va sortir el gran Josh. Des del primer dia el tracta, encara que fos on-line, ha estat sempre molt proper. Vaig iniciar l’aprenentatge de no voler cremar km sinó fer-los amb qualitat, amb ell he aprés la importació dels exercicis de força, l’importancia de la tècnica de carrera i sobretot sortir a disfrutar la carrera quan l’entrenament s’ha fet amb sentit des d’un principi. Jo era dels que pensava que no calia.

En definitiva l’experiència amb el “petit” mestre d’en Josh ha estat gratificant i molt motivadora. També donar les gràcies que inclús quan hi ha hagut una lesió ha estat al costat per poder sortir del forat i reprendre de la millor maneta possible la lesió. M’alegro de continuar rebent les seves sessions i a continuar entrenant….

Óscar

Ariadna

 “20 sessions i ni una més”, aquest era el meu pensament la primera vegada que vaig decidir començar els entrenaments presencials amb en Josh, dos anys després continuem i ja ha passat a formar part del meu dia a dia. Per mi el millor dels entrenaments amb en Josh és que una cosa porta a l’altra. Qui em diria a mi que després de 5 anys sense corre ni un km tornaria a fer curses de 10km, debutaria amb la mitja distancia, superaria les meves pors amb el trail i em començaria a plantejar fer una triatló olímpica?? Doncs en Josh, ell és qui després d’insistir i insistir ha aconseguit que em plantegés reptes, m’ha motivat per entrenar , passés el que passés, m’ha preparat físicament en cada situació per evitar lesions per finalment poder creuar la meta amb un somriure.

Una persona propera un cop em va dir: “quan fas esport estàs més feliç” així que moltes gràcies Josh per ajudar-me a ser més feliç!!

Moltes gràcies per la confiança i per obligar-me a continuar!!

Per mi el Josh és molt més que un entrenador, és coach, és psicòleg, és amic…

Quan vaig començar a entrenar amb ell buscava perdre aquells quilos que m’havien quedat després de la maternitat. Vam començar a fer entrenament funcional per agafar força i per perdre greix, i mica en mica em vaig anar sentint millor, no només físicament sinó també mentalment.

Entrenar em va donar energia, felicitat i força. Però no es va quedar aquí, el Josh em va motivar per posar-me nous reptes, per trencar els meus límits mentals i per aconseguir coses que mai hauria imaginat: dues Triathlons i una mitjà Marató. I ara durant el confinament, amb els seus entrenaments on-line, segueixo trobant aquell espai per mi i per mantenir-me en forma. Gràcies Josh per estar sempre el meu costat i per ser molt més que un entrenador.

Laia Ferrer

Georgina Graupera

Fa poc comentàvem que ja han passat dos anys des de que vaig contactar amb ell. Primer amb entrenament grupal, i més tard de manera individual.

Quan una és mare treballadora costa molt trobar un moment per ella, i sobretot, que aquell moment sigui del tot profitós.

Amb en Josh he trobat aquell moment de desconnexió però que també m’ajuda a connectar-me amb mi i tornar-me a sentir bé, en forma.

Durant aquests dos anys, he passat de ser mare d’en Gerard a ser-ho d’en Gerard i l’Adrià. Ell m’ha acompanyat en el procés, s’ha adaptat a les meves necessitats, ell ha fet que anar a entrenar sigui un bon moment, que entreni amb un somriure, tot i que em faci suar la samarreta.

Gràcies Josh.

Como entrenadora personal, he tenido la gran oportunidad de poder vivir las dos situaciones atleta- entrenador y puedo asegurar que, a día de hoy, Josh Ricart ya forma parte de una de las prioridades en mi vida.

Empezamos preparando competiciones en 2015 y en 2016 mi primer Ironman, uno de mis mejores éxitos competitivos. 6 años más tarde seguimos preparando competiciones, cada vez más salvajes y superando mis marcas personales.

Porque es más que entrenar… más que una planificación anual, unos ritmos de entrenamiento o un bloque de series en piscina o en pista… Es el acompañamiento, la complicidad, la confianza de todos estos años. Nuestros conflictos, discusiones y fracasos pero también nuestras victorias , nuestras carreras juntos, nuestros sueños atrapados.

Gracias Josh

Anna Santidrián

Roser Guivernau

Ara ja fa un any que m’entrenes i la veritat és que trobar.te va ser molt positiu per a mi. Després de tenir als dos peques necessitava tornar a estar en forma i els gimnasos no em donaven el que volia. Sóc una persona amb voluntad però amb poc temps i volia una sol.lucio que em permetés optimitzar el meu temps i alhora obtenir millors resultats. Tenir un profe només per mi dona com a resultat un entrenament personalitzat 100%. Em coneix, sap fins on puc arribar, m.exigeix i per a mi la exigència és el millor entorn per aprendre i créixer! Evidentment tenir una persona al darrera que et diu com perfeccionar els moviments per tal de no lesionarte, és un punt molt important.

Un altra tema que t’enganxa és la varietat d’exercicis per treballar tot el cos en la seva totalitat.Jo no ho canvio…Veus com es va transformant el cos i com vas guanyant més confiança en tu mateixa.

Gràcies Josh!! Gràcies per tornar-me les ganes per fer esport després d’una intervenció que vaig allargar durant molts anys.

Et vaig conèixer a través de l’Ari i des del principi vam congeniar.

Em fas riure tot i que m’apretes perquè tregui el millor de mi, encara que sempre amb el meu Marmota style … que es difícil de descriure. Has aconseguit que acabés varies curses i arribés a meta molt orgullosa d’haver-ho intentat.

Tens una energia única i contagiosa, t’agrada molt que els teus “alumnes” millorem dia a dia i treiem el màxim de nosaltres mateixos.

Ara fèiem les sessions amb el Carles, però tot i així t’has adaptat a nosaltres i ens has assessorat sempre a cadascun dins dels seus límits.En les sessions online, es perd la sensació propera que desprens, però seguirem treballant per aconseguir uns resultats òptims per aquest super entrenador i gran persona.

Anna Pons

Marta Torruella

El 2019 no va ser el meu millor any i vaig arrancar el 2020 amb ganes de retrobar-me amb mi mateixa i de reubicar-me en el món. Però no ho aconseguia, donava tombs i no encertava. Fins que un dia vaig decidir començar a entrenar amb el Josh, sisi, un entrenador personal que et recol.loca? doncs el Josh ho fa. Un dia em va dir, jo no puc entrenar només el teu cos sense vigilar que la teva ment vagi pel mateix camí. Portem relativament poc entrenant i la majoria del temps per vidoconferència, però ha aconseguit que tingui ganes de superar-me cada dia, que cregui més en mi mateixa, que vegi una evolució en el meu estat físic que ni 3 anys de gimnàs diari aconseguien, que els entrenaments es converteixin en la meva prioritat del dia: que es pari el món, que tinc entreno amb el Josh, mode avió al telèfon i a entrenar.

El sessions amb en Josh, m’ajuden amb tot allò que fins abans de comencar amb ell no feia o feia poc o malament. Ell em proporciona una exigència que un sol no es pot arribar a posar.

El contacta diari per conèixer el meu estat cada dia per mi es molt positiu ja que en qualsevol moment ens podem posar a treballar amb el més necessari segons l’estat físic.
En un dia quan no tens ganes de fer els exercicis, ell et proporciona una energia durant la classe que se’m acaba fent curta.

Els dies de pre-competició està pendent de com estic anímicament, i sempre m’acaba passant alguns exercicis per fer el dia previ amb l’últim rodatge.

El dia de la competició ja es indescriptible, està atent a la web de seguiment durant tota la cursa siguin les 2 del matí o les 12 del migdia. Es brutal al sortir de cada control tinc un watsapp seu on em diu la posició i on tinc les contrincant. Cada missatge és una empenta per pujar més ràpid. Sincerament crec que no podria tenir millor preparador físic.

Clàudia Tremps

Carol Martin

“Todo comenzó al poco de nacer mi tercer hijo, al poco de divorciarme, en un gran giro radical en mi vida. Apenas había practicado deporte desde que dejé de estudiar pero me encontraba en un momento en el que necesitaba ayuda en mi cambio. Josh me transmitió una parte del deporte que se no entrena, a parte de ayudarme a cambiar mi cuerpo, me enseño que el deporte me hacía sonreír, me daba fuerzas y no sólo físicas para luchar día a día, Josh se convirtió en mi entrenador, psicologo, amigo… si entrenaba, ese día nadie podía conmigo, me ayudó a sonreír y a sentirme mejor conmigo misma.

Cuando comenzó el CONFINAMIENTO, me preocupaba como íbamos a entrenar pero él siempre esta, gracias a sus entrenos virtuales me ayuda a desconectar del día a día ,con tres niños pequeños que en ocasiones se vuelve una locura y ese ratito, Josh consigue que me olvide de los momentos difíciles.

Josh me descubrió que el deporte puede ser divertido y que sus grandes beneficios no solo son físicos.

Te echo de menos, un gran abrazo.

A l’any 1999, vaig voler correr jo sola la Marató de Barcelona. Recordo que un senyor que no coneixia em va dir a l’inici, que anava massa ràpida i em va acompanyar amb els seus consells fins a la línea de meta. Al 2015 vaig decidir que volia tornar a correr una marató. Sabia que no ho podía fer sola. A través d’un amic vaig conèixer al Josh.

El Josh t’exigeix molt en les proves i en els entrenaments. Això et fa superar, i millorar els resultats. He aprés moltíssim. A calar la bici, a intentar correr sense talonar, a nedar mes d’una piscina, i a millorar la salut i la condició física. Sé que el meu esperit de superació demana reptes massa ambiciosos per la meva condició física o el meu temps, i entrenar amb el Josh ha suposat prioritzar la salut abans que el repte. Es com el senyor de la primera marató que em va dir que anava massa ràpid. Posa ordre i seny al repte proposat, que al final acabem aconseguint. Sense presses per arribar de forma segura i controlada, i per no posar en risc la salut. Amb els anys ja s’ha convertit en un amic. La samarreta vermella JoshR71, ja té una historia al darrera, i sobretot molta estimació.

Gràcies als seus consells, ha estat a Amsterdam, a Nova York, a Berlín, a València i espero poder-la passejar en molts altres llocs de la seva mà. El Josh com amic va ser un dels primers en saber que ara preparo la marató de la meva vida, sense entrenos, però cuidant-m’he molt, i espero al Novembre, amb la medalla als braços, poder amb ell preparar molts altres reptes.

Roser Garcia Armengol

Jordi Cruxent

Tic tac, tic tac, tic tac….un segon, un minut, una hora, un dia, un mes, un any, el temps va passant com un tornado i és irrecuperable. Coneixent això…com podem malgastar tantes hores?. El temps se’n va i el que queda són les experiències, les persones i l’aprenentatge que vas absorbint de tot això.

El passat,passat va ser, l’ara és el que realment importa i en l’ara estic coneixent en @joshricart71. Una persona que li apassiona l’esport des de petit i que ha fet de la seva passió el seu ofici. D’ell he après que no tot són les peses i els gimnasos, he après a no fer tants kilómetres corren i el més important a una persona que t’encomana la seva forma de viure i que et trasllada i et motiva per anar al futur amb els teus projectes.

Sense futur no hi ha l’ara i si no tens reptes, motivacions i projectes la vida es fa avorrida, monótona i sense al•licients. El futur jo ja el tinc al cap i tu?

¿Quires empezar a entrenar?

Rellena el siguiente formulario y Josh Ricart te responderá


A unos les toca la lotería, a otros una vida maravillosa. Sin ganársela, sin apenas merecerla.
Solo queda disfrutarla. Aunque solo sea por respeto a quien la mereció infinitamente más que tú.
Una vida no puede desaprovecharse.
#100vidascomolatuya

Menú